"…Nienhaus is voor ons een betrouwbare aannemer die zijn afspraken nakomt…"

Meer weten?

Zakelijk

Bij ons werken mensen uit de praktijk die aan een foto of een impressie van een bouwproject genoeg hebben om deze om te kunnen zetten naar een concreet en haalbaar plan. Duidelijke offertes, vaste prijzen, deskundig advies en afspraken die worden nagekomen. Dat zijn een aantal van onze kwaliteiten waar u als ondernemer op kunt bouwen.

Een nieuw bedrijfspand of een verbouwing, u bent het meest gebaat bij een aannemer die met u mee kan denken en als 1e aanspreekpunt dient voor alle betrokken partijen binnen een project. U heeft een bepaalde wens, wij zetten deze om naar een uitvoerbaar plan en zorgen ervoor dat betrouwbare partners worden ingeschakeld voor de realisatie van het project.

Doen wij onderhoud van uw pand, dan is het goed te weten dat wij altijd bereikbaar en inzetbaar zijn. Als een klant belt met de vraag of wij een extra kantoorruimte voor hen kunnen realiseren, dan proberen wij zo snel mogelijk langs te komen om te kijken wat er nodig is en heeft men kort daarna de offerte in de bus.

Wij gaan bij al onze projecten voor maximale klanttevredenheid. Als een klant zo content is bij de oplevering dat hij ons direct vraag aan te schuiven bij de uitwerking van een volgend project, dan weten wij dat we het goed hebben gedaan. Neemt u de proef op de som?

Nienhaus is voor ons een betrouwbare aannemer die zijn afspraken nakomt, korte en duidelijke communicatielijnen heeft, met ons meedenkt, snel kan schakelen, uitdagingen niet uit de weg gaat, alternatieven durft aan te dragen en de juiste kwaliteit levert conform planning.”
gel_rgb_wbldp_roodEdwin de Heij
Facility Manager, Gelredome

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk ons portfolio of neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.