Bevlogen, flexibel en betrokken - Wij zijn always on voor onze klanten

Meer weten?

Wat doen wij?

Aannemingsbedrijf Th. Nienhaus B.V. is een vakkundig en betrouwbaar partner voor particulieren en bedrijven, met een specialisatie in retail (verbouw van winkelpanden). Wij realiseren nieuwbouw, verbouw en renovatie van woningen en bedrijfspanden door heel Nederland.

Nieuwbouw
Wij bouwen woningen op maat en luisteren daarbij goed naar de wensen van onze klant. Vanaf het begin idee bieden wij u de begeleiding tijdens het hele bouwproces.

Verbouw
‘Klein’ onderhoud aan uw pand, of een ingrijpende verbouwing. Wij denken graag met u mee, om vervolgens de uitvoering van een deel of van het gehele project voor u te realiseren. Vanaf de aanvraag van de benodigde vergunningen tot en met het woonklaar maken van het project.

Sloop
Voor er kan worden begonnen met de nieuw- of verbouw kan het nodig zijn dat een bestaand pand of delen daarvan worden gesloopt. Dit dient niet alleen vakkundig te gebeuren, maar ook met zo min mogelijk overlast voor de directe omgeving.

Op maat
Doordat we beschikken over een eigen werkplaats met gekwalificeerd personeel, kunnen we veel van de benodigde onderdelen van een project op maat maken en vooraf voorbereiden. U krijgt daarmee niet alleen precies wat u wenst, maar doorlooptijden van het project kunnen op deze manier ook tot een minimum worden teruggebracht.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk ons portfolio of neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.