Wat voor u een hele klus is, is voor ons dagelijks werk.

Meer weten?

Particulier

Na maanden van dromen, puzzelen en plannen staat u aan de vooravond van een nieuwbouwproject of verbouwing. Het enige wat nog ontbreekt is een betrouwbaar, kundig en betaalbaar bouwbedrijf. Maar hoe vindt u die?

Wij zetten ons al meer dan 20 jaar in voor mensen zoals u, om hen van A tot Z te begeleiden bij het (ver-)bouwen van hun woning. We luisteren naar de wensen en ideeën die er zijn, bespreken de mogelijkheden en werken deze uit in een haalbaar voorstel met vaste prijzen. Goed kunnen luisteren, inlevingsvermogen, werken met korte lijnen, duidelijke offertes, gebruik van begrijpelijke taal en jarenlange ervaring en deskundigheid zijn voor onze klanten redenen om – telkens weer – met ons in zee te gaan. Wij hebben eigen timmerlieden, metselaars en tegelzetters in dienst en werken daarnaast met een netwerk van betrouwbare partners: architecten, elektriciens, loodgieters, stukadoors, schilders en specialisten voor de inrichting van uw woning.

Bij Aannemingsbedrijf Th. Nienhaus krijgt u de zekerheid van een groter bedrijf, met de flexibiliteit van een kleinere onderneming waar u als klant geen nummer bent. Of u nu een zogenaamd turn-key project bij ons onder wilt brengen of ergens een wand of vloer wilt laten plaatsen, wij denken graag met u mee. U krijgt bij ons 1 vast contact die voor u als aanspreekpunt dient en de coördinatie met alle betrokken partijen voor u regelt en zorgt dat het project volgens afspraak (op tijd en binnen budget) wordt opgeleverd.