"…Nienhaus kenmerkt zich als zeer betrouwbare en servicegerichte aannemer…"

Meer weten?

Retail

Door jarenlange specialisatie in retail weten wij als geen ander wat voor winkeleigenaren belangrijke aspecten zijn bij het (ver-)bouwen van hun winkelpand. Flexibiliteit en snel kunnen schakelen zijn absolute voorwaarden om in deze tak van sport succesvol te kunnen zijn. Vandaag een telefoontje krijgen en morgen beginnen met de klus. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden aan uw winkel. Van sloopwerk tot bouwkundig advies en van systeemplafond tot service en onderhoud, u kunt 24/7 op ons bouwen.

Sloopwerkzaamheden
Bij een bestaande winkel moet vaak nog ruimte worden gemaakt om plaats te maken voor iets nieuws; een doorbraak maken tussen twee panden of ruimte creëren voor een lift. Wij demonteren het bestaande winkelinterieur vakkundig en snel, met de minst mogelijke overlast. We hebben hierbij onze eigen manier om het sloopafval goed af te voeren, wat meestal een uitdaging is in winkelgebieden die beperkt toegankelijk zijn voor vrachtverkeer. Voor het slopen van constructieve wanden en vloeren is de nodige bouwkundige kennis een must en gaan wij dan ook met een gedegen plan aan het werk.
Bouwkundig werkzaamheden
Bouwkundige kennis is natuurlijk niet alleen bij het maken van doorbraken in constructieve wanden en vloeren een voorwaarde om je werk goed te kunnen doen. Wij maken voor onze klanten staalconstructies voor bijvoorbeeld liften en roltrappen, realiseren gevelwijzigingen, installeren brandwerende plafonds en leggen betonvloeren.
Afbouwwerkzaamheden
Ook bij de afbouw vinden we het belangrijk onze klanten een ruimte keus aan mogelijkheden aan te kunnen bieden: afwerkvloeren met vloertegels of PVC, het plaatsen van niet-constructieve binnenwanden en deurkozijnen, vaste- of systeemplafonds, etc. Wilt u iets bijzonders? Dan voegen wij met plezier de nodige opvallende elementen toe aan het interieur zoals bijvoorbeeld prachtige vloeren, gedecoreerde plafonds en mooie balustrades.
Service en onderhoud
Service en onderhoud is ook een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening waarbij we op elk moment van de dag bereikbaar zijn voor onze klanten. Of het nu gaat om het vervangen van sloten, het bouwen van een paar extra kasten voor de nieuwe collectie of het aanpassen van verlichting voor een nieuw thema in uw etalage – u heeft het waarschijnlijk het liefst gisteren al gerealiseerd. Dat is de reden dat wij altijd ruimte vrijhouden in de agenda om spoedklussen te kunnen realiseren.
Planning
Bij alle eerder genoemde werkzaamheden speelt de planning een grote rol. Wij plannen met het hele bouwteam volgens het zogenaamde LEAN-principe. Hierbij weet elke bouwpartner precies waar hij op enig moment aan toe is en kunnen alle betrokken hun planning op basis van het gezamenlijke totaal optimaliseren. Hierdoor wordt sluiting van de winkel tot een minimum beperkt.
Nienhaus is de aannemer waar wij al tientallen jaren mee samenwerken. We zijn zeer tevreden over Nienhaus als bouwkundig partner. We hebben in de loop der jaren allerlei kleine en grote projecten met Nienhaus gerealiseerd in Nederland: nieuwbouw, verbouwingen, uitbreidingen en moderniseringen van onze winkels, opleidingscentrum en kantoren. Maar ook allerlei reparaties en nood- en spoedklussen in het hele land.

Nienhaus kenmerkt zich als zeer betrouwbare en servicegerichte aannemer met een enorme vakkennis en een fijn en competent team van medewerkers die altijd rekening houden met de specifieke omstandigheden in onze winkels.

Net als bij Douglas staat ook bij Nienhaus de klant voorop!Sandra Kemp, Manager Vastgoed
Parfumerie Douglas Nederland B.V.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk ons portfolio of neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.