"…Nienhaus kenmerkt zich als zeer betrouwbare en servicegerichte aannemer…"

Meer weten?

Retail

Door jarenlange specialisatie in retail weten wij als geen ander wat voor winkeleigenaren belangrijke aspecten zijn bij het (ver-)bouwen van hun winkelpand. Flexibiliteit en snel kunnen schakelen zijn absolute voorwaarden om in deze tak van sport succesvol te kunnen zijn. Vandaag een telefoontje krijgen en morgen beginnen met de klus. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden aan uw winkel. Van sloopwerk tot bouwkundig advies en van systeemplafond tot service en onderhoud, u kunt 24/7 op ons bouwen.

Sloopwerkzaamheden
Bouwkundig werkzaamheden
Afbouwwerkzaamheden
Service en onderhoud
Planning
douglas-logo-nienhausNienhaus is de aannemer waar wij al tientallen jaren mee samenwerken. We zijn zeer tevreden over Nienhaus als bouwkundig partner. We hebben in de loop der jaren allerlei kleine en grote projecten met Nienhaus gerealiseerd in Nederland: nieuwbouw, verbouwingen, uitbreidingen en moderniseringen van onze winkels, opleidingscentrum en kantoren. Maar ook allerlei reparaties en nood- en spoedklussen in het hele land.

Nienhaus kenmerkt zich als zeer betrouwbare en servicegerichte aannemer met een enorme vakkennis en een fijn en competent team van medewerkers die altijd rekening houden met de specifieke omstandigheden in onze winkels.

Net als bij Douglas staat ook bij Nienhaus de klant voorop!Sandra Kemp, Manager Vastgoed
Parfumerie Douglas Nederland B.V.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk ons portfolio of neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.