"…Wij gaan voor lange termijn relaties…"

Meer weten?

20 jaar passie voor het vak

Aannemer en familiebedrijf Th. Nienhaus is opgericht op 1 december 1996. Het bedrijf heeft in de afgelopen 2 decennia niets ingeboet aan de passie die men heeft voor de bouw en het plezier om dagelijks ideeën van particulieren en bedrijven om te zetten naar concrete bouwplannen om deze vervolgens te gaan realiseren. Van nieuwbouw en verbouw, tot renovatie en onderhoud. Door de korte lijntjes die men heeft binnen het eigen team, met betrokken partners en de klant, worden grote en kleine projecten overal in Nederland succesvol opgeleverd.

theo-nienhausTheo Nienhaus: “Op 1 december 1996 ben ik voor mijzelf begonnen nadat de aannemer waar ik toen voor werkte failliet ging. Een van hun grootste retail klanten gaf aan dat als ik vandaag als aannemer zou beginnen, ze morgen op de stoep zouden staan; en zo geschiedde. Wij gaan voor lange termijn relaties, omdat je dan iets op kunt bouwen, maar ook omdat klanten zo blij zijn met de projecten die we opleveren, dat we vaak op korte termijn weer worden betrokken bij vervolgopdrachten”.

jorg-nienhausTheo brengt veel kennis en vakmanschap met zich mee door jarenlange praktijkervaring. Hij bezoekt de klanten, adviseert hoe men bepaalde wensen het beste kan realiseren en is aanwezig bij de uitvoer van het project. Zoon Jorg Nienhaus neemt veel organisatorische aspecten voor zijn rekening en plant en puzzelt net zo lang tot een project uitgevoerd kan worden met de kortst mogelijke doorlooptijd. Jorg: “Door zo veel mogelijk aspecten van het project al bij ons in de werkplaats voor te bereiden en continue af te stemmen met alle betrokken partijen binnen een project, lukt het ons telkens weer klanten positief te verrassen met de doorlooptijd en kwaliteit van hetgeen we opleveren”.

Het Team

dyo-nienhausSamen met 9 andere vaste medewerkers vormen vader en zoon een hecht team binnen een goed gestructureerde organisatie die 24/7 klaar staat voor de klant. Een ieder heeft zijn eigen taken, verantwoordelijkheden en specialismen wat leidt tot betrokkenheid, gemotiveerde inzet en kwaliteit in bouwkundige dienstverlening.

In het portfolio kunt u zien wat wij reeds voor andere klanten mochten realiseren. Wij horen graag waarmee wij u van dienst mogen zijn!