Burgers Zoo Arnhem

Projectomschrijving

Wij hebben hier 4 nieuwe priëlen geplaatst, welke wij zoveel mogelijk hebben geprefabriceerd om de bouwtijd in het werk- en overlast voor de bezoekers te beperken. De bestaande prieel is gerenoveerd in dezelfde stijl als de nieuwe priëlen. Er is gebruik gemaakt van een stalen constructie, welke later met uitgeholde boomstammen zijn bekleed. De daken zijn bekleed met rietmatten om zo de Afrikaanse uitstraling aan het geheel te geven.

Naast de priëlen is ook de winkel compleet verbouwd, wij hebben hiervoor de houten puien geleverd en gemonteerd evenals de bekleding van de stalen spanten van de dakconstructie.

Projectdetails

Project:
verbouwing winkel en Afrikaanse prieeltjes

Opdrachtgever:
Koninklijke Burgers’ Zoo

Architect:
BPR Realisatie BV

Realisatie:
maart/april 2016